01 dec Unieke formule op het gebied van gastvrijheid feestelijk heropend

 

De heropening van Inspirium – The Next Step in Hospitality – is een feit. Tijdens een feestelijke bijeenkomst is het geheel vernieuwde Inspirium gisteren officieel geopend. Voorafgaand aan de openingshandeling werd er kort stilgestaan bij de ontwikkeling die Inspirium de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, tot waar het nu staat. Een belevingscentrum dat door de verbinding tussen de Inspirium partners dé plek is om je te laten inspireren en adviseren op het gebied van hospitality.

De openingshandeling, waarbij de 15 partners door het plaatsen van hun logo in het symbolische Octapatroon de verbinding visualiseerden, werd bijgewoond door burgemeester Depla van Breda.

Burgemeester Depla sprak zijn waardering uit voor het concept dat aansluit bij de gedachtegang en slogan van de stad: Breda brengt Samen! “Mensen die dingen samenbrengen, die ervoor zorgen dat Breda de stad is waar we zo trots op zijn; hier bij dit Inspirium is dat als geen ander gelukt. 15 partners die laten zien dat je  uiterst succesvol kunt zijn door zaken met elkaar te verbinden. In Inspirium is iets nieuws tot stand gebracht, iets wat toekomst heeft, waar mensen in geïnteresseerd zijn en wat business brengt.”

“Breda is de beste binnenstad van Nederland. Dat wordt je ook omdat je concepten hebt die aansprekend en mooi zijn. Succesvolle (horeca) concepten in de binnenstad realiseren lukt alleen als er initiatieven zijn zoals Inspirium, die ondernemers op pad helpen door een beleving aan te reiken.”

“Ik ben trots om bij deze opening aanwezig te mogen zijn. Ik wil jullie feliciteren, maar ook de stad Breda. Het laat maar weer eens zien dat het allemaal in Breda samenkomt als het gaat om interessante horeca en hospitality projecten. Concepten waar we als stad heel erg trots op zijn.”