Utilicht The Light Club

PROJECTVERLICHTING

Utilicht The Light Club is met meer dan dertig jaar ervaring, de grootste onafhankelijke specialist in de Benelux op het gebied van verlichtingsoplossingen en -advies. Het bedrijf uit Weert adviseert en ontwikkelt lichtplannen voor de meest uiteenlopende projecten en opdrachtgevers, van particulieren tot horeca, retail en grote utiliteitsprojecten. Utilicht beheerst alle aspecten van het licht. Gisteren, vandaag en morgen. Omdat de technologie constant in beweging is, wordt deze nauwlettend in de gaten gehouden. Zo kan steeds de beste oplossing voor elk vraagstuk worden aangedragen.

Utilicht stelt hoge eisen aan klanttevredenheid. Er wordt daarom bij klanten gewerkt met kleine teams en korte lijntjes voor de optimale persoonlijke aanpak en betrokkenheid. Ook wordt er veel aandacht besteed aan nazorg en service. De medewerkers van Utilicht gaan pas weg als de klant helemaal tevreden is. Daarmee biedt Utilicht service van A tot Z, en net een beetje extra.

Of het nu gaat om een eenvoudige vraag of een complexe situatie, het uitgangspunt is niet ‘welke oplossingen kennen we al?’, maar ‘wat moeten we ontwikkelen om de juiste oplossing aan te bieden?’ Doordat armaturen in huis kunnen worden ontwikkeld en geproduceerd, is Utilicht steeds in staat om maatwerk te leveren. Van exact op maat gemaakte grootse industriële lampen voor La Place tot exclusieve verlichte passpiegels voor Hunkemöller, de oplossingen worden in huis bedacht, ontwikkeld én geproduceerd. Bij elk vraagstuk denkt Utilicht mee over vorm, sfeer en uitstraling, maar ook over efficiëntie, energiebesparing en betaalbaarheid.

Bij Utilicht komen techniek, maatwerk én service dagelijks samen.

Utilicht The Light Club Logo

Lichtadvies is specialistenwerk

Wij gaan verder dan alleen ontwerpen en verkopen. Een op maat gemaakt lichtadvies is specialistenwerk en houdt rekening met veel aspecten.

Naast de standaard fundamenten, als de hoeveelheid licht, energieverbruik en lichtbronnen met een uitstekende kleurweergave, houdt een gedegen lichtplan ook rekening met zeer belangrijke uitgangspunten als sfeer, uitstraling en natuurlijk beleving.

Voor Utilicht is elk soort project een mooie uitdaging. Uit welke hoek de vraag ook komt.

Wij zijn sterk in budgetoplossingen, maar kunnen ook in het hoogste segment een op maat gemaakt en specialistisch lichtadvies verzorgen. Onze adviezen worden desgevraagd ondersteund door lichtberekeningen, CAD-tekeningen en een aantrekkelijke ingebonden presentatie van het project, die u zo aan uw opdrachtgever voor kunt leggen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!