Satelliet Meubelen

INDOOR & OUTDOOR FURNITURE

Als professionele partner zorgen wij voor beleving en leveren wij functioneel topkwaliteit horeca- en projectmeubilair. In de loop der tijd hebben wij het vertrouwen van vele klanten weten te verdienen en zo een toonaangevende positie verworven in de Hospitality markt.

Onze visie is dat hospitality in toenemende mate een belangrijke rol speelt, ook voor uw gasten. Een gastvrij ingericht interieur of terras wordt immers door iedereen hoog gewaardeerd. In een plezierige entourage voelen mensen zich prettiger, presteren zij beter en, belangrijk voor onze opdrachtgevers, kopen en verteren zij meer.

Wij delen met u onze kijk op hospitality, vanuit alle marktgebieden waarin wij actief zijn. Natuurlijk doen wij dat online! Maar ook via onze catalogus. Een inspirerend boekwerk dat jaarlijks wordt uitgegeven. En ten slotte zijn wij actief op beurzen en organiseren wij events en workshops over hospitality, trends en ontwikkelingen in onze markt. In alle gevallen speelt onze unieke meubelcollectie een centrale rol. Enjoy the art of hospitality!

Logo Satelliet

Inspiratie, advies en afstemming van producten.

Satelliet Meubelen nodigt u als initiatiefnemer van harte uit voor een bezoek aan Inspirium in Breda! Een dynamisch concept voor en door Hospitality professionals. De 16 partners vertalen, ieder vanuit een eigen vakgebied, uw wensen omtrent gastvrij zakendoen naar een praktisch en inspirerend advies.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!

 

Van idee naar realisatie in onze inspiratie studio!

U wilt verrassen en verleiden. Een comfortabele en gastvrije ambiance bieden waarin mensen eten, drinken, slapen, werken, ontspannen, recreëren of studeren. Maar hoe pakt u dat aan?

Satelliet Meubelen is graag uw gids bij het vertalen van uw idee naar de realisatie. Op basis van uw concept, uw wensen en uw budget schetsen wij uw toekomstig interieur. In nauw overleg met u stemmen wij ontwerp en meubilair af op uw doelgroep. Satelliet begeleidt uw project van start tot finish. Deskundig, creatief en met passie.