SA Wear

BEDRIJFSKLEDING

SA Wear levert sinds 2003 onderscheidende, professionele bedrijfskleding voor onder andere horeca en bedrijven actief in de hospitality sector. SA Wear staat bekend om haar grote, kwalitatief hoogwaardige assortiment, snelle levertijd en uitgebreide mogelijkheden met betrekking tot maatwerk.

Voor SA Wear is bedrijfskleding méér dan kleding; het heeft invloed op zowel uw medewerkers als uw publiek of gasten. Goede, comfortabele bedrijfskleding heeft een gunstige invloed op het welzijn en de uitstraling van uw medewerkers en daarmee op het bedrijfsresultaat.

SA Wear is een familiebedrijf – opgericht in 2003 – dat vandaag de dag bestaat uit een jong team met 25 medewerkers. Het bedrijf beschikt over twee showrooms in Breda, waarvan er een sinds eind 2017 onderdeel uit maakt van Inspirium. SA Wear beschikt over een vast assortiment en biedt daarnaast uitgebreide mogelijkheden op het gebied van maatwerkkleding. Dit wordt vervaardigd in het eigen atelier dat gevestigd is in Macedonië. Het borduren, bedrukken, ontwerpen en vermaken van kleding gebeurt in Breda.

Meedenken & Service

SA Wear is méér dan een leverancier van bedrijfskleding. SA Wear adviseert en denkt graag mee met haar klant. Door de jarenlange ervaring weet SA Wear als geen ander hoe uitstraling, kwaliteit en functionaliteit perfect op elkaar af te stemmen zijn. De uitgebreide maatwerkmogelijkheden en opties op het gebied van borduren en bedrukken, bieden hierbij uitkomst.

In de showroom in Breda kunt u alle mogelijkheden op het gebied van bedrijfskleding rustig bekijken. Een van onze adviseurs voorziet u graag van persoonlijk advies. Daarnaast is het ook mogelijk om een bezoekafspraak bij u op locatie te maken. Ten slotte beschikt SA Wear ook over een webshop waar u een gedeelte van de collectie direct kunt bestellen en samples kunt aanvragen.

SA-Wear

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!

 

The next step in hospitality

Sinds 2011 is Inspirium uitgegroeid tot een belevingscentrum met 16 partners, alle actief in de Hospitality-sector en klaar voor de volgende stap. In Inspirium combineren 16 specialisten hun kennis en kunde in belevingsruimtes met titels als Boutique Hotel, Retail Café, Care & Cure, Out of Office en School is Cool. Hier kunt u de laatste innovaties ervaren.