Olivier

STERK IN NON FOOD

Olivier is uw specialist voor de gedekte tafel en de keuken! Wij zijn gepassioneerd in het samen werken aan een optimale presentatie van uw product binnen de door u gestelde kaders. De mooi gedekte tafels, verrassende attributen, het perfecte buffet, uw keuken ingericht met de juiste potten en pannen…

Wij zorgen graag samen met u voor optimale presentatie van uw food producten door een passende, misschien verrassende stijl en sfeer te creëren. Inspiratie volle stijlen en kleuren of strakke eenvoud, het juiste product voor iedere hospitality omgeving. De juiste samenstelling van materialen en kleuren bepalen immers de sfeer en kwaliteitsbeleving bij uw gasten.

Olivier bestaat meer dan dertig jaar en heeft de juiste kennis in huis om u een goed advies te geven. Het principe “u vraagt wij draaien” is ons vreemd. Wij geloven in een lange termijn relatie en de juiste start is daarbij de basis.

Olivier heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in sterke merken in de letterlijke en figuurlijke zin. Deze toonaangevende merken weten de nieuwste trends snel te vertalen naar de eigen producten. In onze showrooms in Breda en Amsterdam tonen wij graag de noviteiten en de klassiekers, luxe of basis, gekleurd of wit.

Een bord is niet zo maar een bord.

Olivier Horeca bestaat meer dan dertig jaar en heeft de juiste kennis in huis om u een goed advies te geven. Het principe “u vraagt wij draaien” is ons vreemd. Wij geloven in een lange termijn relatie en de juiste start is daarbij de basis.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!

The next step in hospitality

Olivier heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in sterke merken in de letterlijke en figuurlijke zin. Deze toonaangevende merken weten de nieuwste trends snel te vertalen naar de eigen producten. In onze showrooms in Breda en Amsterdam tonen wij graag de noviteiten en de klassiekers, Luxe of basis, gekleurd of wit. Wij nodigen u van harte uit ons te bezoeken in onze showroom. Wij bezoeken u natuurlijk ook graag op uw locatie.