Meuviro Interieurbouw

MAATWERKINTERIEUR EN TOTAALCONCEPTEN

Sinds 1960 is Meuviro Interieurbouw actief in het bedenken en realiseren van totaalconcepten en maatwerkinterieur voor de horeca, leisuremarkt, kantoor- en winkelpanden.

Vanuit onze eigen productiefaciliteit in Breda bedienen we naast deze zakelijke markt ook veel particuliere klanten van een volledig interieuradvies en bijbehorend maatwerk. Meuviro Interieurbouw uit Breda onderscheidt zich door haar turn-key dienstverlening. Alle betrokkenen kunnen door ons gecoördineerd worden. Wat wij bedenken voeren wij ook uit. Onze vakmensen staan garant voor een kwaliteitsproduct. Of het nu gaat om een volledig turn-key project of slechts een simpele aanpassing. “Wij doen de deur pas achter ons dicht als de opdrachtgever tevreden is.”

Meuviro Interieurbouw is sinds 1960 een traditionele interieurbouwer gevestigd in Breda. Betrouwbaar en met pragmatisme zorgen onze werknemers voor ontwerpen, maatwerk en de uiteindelijke realisatie van talloze interieurconcepten. Voor opdrachtgevers zorgt Meuviro voor een veilige, efficiënte en servicegerichte operatie met actieve aandacht voor kwaliteit. Wij bieden onze klanten de optimale interieuroplossing voor iedere situatie. Maatwerk is standaard. Wij produceren alles zelf.

In de loop der jaren heeft Meuviro Interieurbouw zich gericht op het verwezenlijken van totaaloplossingen. Daarmee is Meuviro Interieurbouw ook de ideale partner voor de begeleiding van het gehele inrichtingsproces. Meuviro Interieurbouw is volop actief in diverse branches waar zij de nodige know-how en expertise heeft opgebouwd. Lees meer over de diverse branches waar Meuviro actief is.

Dynamisch vakgebied

In de bouw- en renovatiesector borrelt en bruist het als nooit tevoren. Verandering is de norm in dit dynamische vakgebied. Meuviro Interieurbouw ondersteunt haar opdrachtgevers met effectieve, snelle interieuroplossingen op maat. Met flexibiliteit, vakmanschap en een grote liefde voor het interieurvak bouwen wij voortdurend aan de verdere versterking van onze positie als interieurbouwer in diverse branches in Nederland en België.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!

 

The next step in Hospitality

Sinds 2011 is Inspirium uitgegroeid tot een belevingscentrum met 16 partners, alle actief in de Hospitality-sector en klaar voor de volgende stap. In Inspirium combineren 16 specialisten hun kennis en kunde in belevingsruimtes met titels als Boutique Hotel, Retail Café, Care & Cure, Out of Office en School is Cool. Hier kunt u de laatste innovaties ervaren.