Lensen

ZORGINRICHTERS

Professioneel, toekomstgericht, verrassend, maar altijd passend in uw totale omgeving. Met deze uitgangspunten starten de experts van Lensen uw zorgprojectinrichting. Een sterke basis voor een succesvolle samenwerking met u als opdrachtgever en architect.

Welzijn, gastvrijheid, wonen en werken zijn bepalend voor de invulling van uw ruimte met nieuwe ideeën. Het doel van Lensen Projectinrichters is verrassende oplossingen te ontwikkelen met oog voor de mens in al haar leefvormen. Het eindresultaat is geslaagd als zowel uw cliënten als medewerkers tevreden zijn. Lensen brengt beleving in uw omgeving, Lensen surrounds you.

Veranderingen in de gezondheidszorg, wie heeft er niet mee te maken? De zorgvraag groeit, terwijl budgetten afnemen. Nieuwe technologische ontwikkelingen en initiatieven bieden kansen de zelfredzaamheid van uw cliënten te verbeteren. Heel belangrijk hierbij is het oog voor de mens. In welke omgeving voelen zij zich op hun gemak?

De mens centraal

Lensen werkt en denkt vanuit de mens. Het creëren van een ‘Healing Environment’ staat hierbij voorop. De realisatie van een omgeving met evenwicht tussen sfeer en functionaliteit bevordert het persoonlijk welbevinden van uw cliënten, bezoekers en werknemers. De juiste productkeuze is hierbij van cruciaal belang. Het Lensen zorgteam heeft meer dan 40 jaar ervaring met en uitgebreide kennis van de gezondheidszorg. Uw interieurwensen vertalen zij naar de oplossing die bij u past.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!

 

The next step in hospitality

Sinds 2011 is Inspirium uitgegroeid tot een belevingscentrum met 16 partners, alle actief in de hospitality-sector en klaar voor de volgende stap. In Inspirium combineren 16 specialisten hun kennis en kunde in belevingsruimtes met titels als Boutique Hotel, Retail Café, Care & Cure, Out of Office en School is Cool. Hier kunt u de laatste innovaties ervaren.