Lavazza Nederland

TORINO, ITALIA, 1895

Lavazza staat wereldwijd bekend om zijn uitmuntende kwaliteit koffie. Het is zo simpel als het klinkt: als uw gasten de koffie lekker vinden, is de kans groot dat zij nog een kop bestellen. Of beter, dat zij nog eens terugkeren. De kans op een tweede kop wordt nóg groter doordat iedere werknemer daadwerkelijk weet hoe de perfecte koffie moet worden bereid dankzij onze uitgebreide trainingsmodule. Lavazza smaakt naar meer en dat is ook meteen een leuk visitekaartje voor uw zaak.

Naast de kunst van het tweede kopje biedt Lavazza professionele koffiemachines en een bijbehorende onderhoudsservice, die zowel preventieve als curatieve onderhoud pleegt. Zo zijn u en uw gasten ten alle tijden verzekerd van goede koffie. Aanvullend hierop geloven wij oprecht dat persoonlijk contact, in combinatie met een samenwerking op maat, uitstekende ingrediënten zijn voor succes.

Lavazza Training Center

Denkt u aan goede koffie, dan denkt u aan Lavazza. Toch is Lavazza meer dan een goede kop koffie dat bestaat uit de juiste ingrediënten, gemaakt met de beste machinerie. Een cruciaal deel van de beleving wordt namelijk bepaald door de bereiding. De juiste kennis en ervaring zijn hierin een essentiële factor.

Naast de unieke synergie dat Lavazza tezamen met de andere Inspirium partners brengt, fungeert deze nieuwe locatie als Training Center. Hier worden de werknemers van onze horecapartners kosteloos opgeleid en regelmatig gecultiveerd door onze officiële barista’s. Het doel? Het tot stand brengen van de ultieme koffiebeleving voor de gast.

Indien efficiëntie en gebruiksgemak hoog in het vaandel staan, biedt het Lavazza BLUE-capsulesysteem uitkomst. Met dit systeem, speciaal voor de horeca ontworpen, maakt iedere werknemer namelijk in een handomdraai de perfecte kop koffie. Uiterst belangrijk zijn onderwerpen als hygiëne en onderhoud van de apparatuur. Waar oude koffieresten voor een bittere nasmaak zorgen, leidt kalkaanslag veelal tot technische problemen. Juist om redenen als deze demonstreert de barista zorgvuldig hoe u uw koffiemachine schoonmaakt. Alleen wanneer álles klopt, is het mogelijk om de ultieme koffiebeleving te ervaren. Laat uw gasten ook genieten van de lekkerste Italiaanse koffie bij u in de zaak!

Lavazza

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!

 

The next step in hospitality

Sinds 2011 is Inspirium uitgegroeid tot een belevingscentrum met 16 partners, alle actief in de Hospitality-sector en klaar voor de volgende stap. In Inspirium combineren 16 specialisten hun kennis en kunde in belevingsruimtes met titels als Boutique Hotel, Retail Café, Care & Cure, Out of Office en School is Cool. Hier kunt u de laatste innovaties ervaren.