Incatro Room Acoustics

AKOESTISCHE OPLOSSINGEN

In professionele omgevingen zijn een goede akoestiek, verstaanbaarheid en privacy van groot belang.In kantoor- en vergaderruimten, verzorgingscentra en overheidsinstellingen is het belangrijk dat zorg en aandacht in alle rust gegeven kunnen worden.

Beslissers dragen een grote verantwoording. Willen niet dat boodschappen maar half overkomen, dat aandacht verslapt, of dat de concentratie afneemt. De akoestisch adviseurs van Incatro Room Acoustics kennen de problematieken rondom verstaanbaarheid. En hebben de bijbehorende akoestische oplossingen.

Oplossingen voor zakelijke omgevingen zijn even smaakvol als doeltreffend. Zij maken dat aan de essentiële randvoorwaarden van goede communicatie wordt voldaan.

Akoestische eisen worden door professionele marktpartijen vaak al in een vroegtijdig stadium in kaart gebracht. Architecten, ingenieurs en projectadviseurs werken nauw samen om het Programma van Eisen een passende invulling te geven. Incatro Room Acoustics vertaalt wensen en eisen naar praktische en concrete oplossingen. Door deze specifieke expertise in een vroeg stadium in te roepen, voorkomt men onnodige kosten achteraf.

Akoestiek afgestemd op gebruik

Elke ruimte heeft zijn eigen akoestische eigenschappen. Belangrijk is echter deze eigenschappen aan te passen aan het gebruik van de ruimte. Middels diverse variabelen kan de ruimte-akoestiek worden beïnvloed en worden afgestemd op het specifieke gebruik. Incatro Room Acoustics beschikt over oplossingen voor onder andere kantooromgevingen, zorgcentra, het onderwijs, hotels, broadcast studio’s en woonhuizen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!

 

The next step in hospitality

Sinds 2011 is Inspirium uitgegroeid tot een belevingscentrum met 16 partners, alle actief in de hospitality-sector en klaar voor de volgende stap. In Inspirium combineren 16 specialisten hun kennis en kunde in belevingsruimtes met titels als Boutique Hotel, Retail Café, Care & Cure, Out of Office en School is Cool. Hier kunt u de laatste innovaties ervaren.