Hydrozorg

INTERIEURBEPLANTING EN -STYLING

Opdrachtgevers en architecten gaan steeds professioneler om met beplanting en styling. Enerzijds door het kiezen van deskundige, inspirerende partners voor ontwerp en inrichting, anderzijds door het onderhoud van de beplanting uit te besteden.

Hydrozorg staat midden in deze ontwikkelingen. Door onze ruime ervaring weten wij wat belangrijk voor u is, waardoor wij u optimaal kunnen bedienen op het gebied van interieurbeplanting en -styling. Hydrozorg is meer dan alleen interieurbeplanting en -verzorging. Niet alleen groen bepaalt de beleving van uw organisatie, ook de interieurstyling draagt hieraan bij.

We nemen alle mogelijkheden met u door en stellen graag een plan voor u op. De markt van de interieurbeplanting is al jaren in beweging, Greenworks by Hydrozorg volgt deze ontwikkelingen op de voet. Een plantenbak is een onderdeel van het interieur geworden, en wordt dus steeds bepalender. Graag gaan wij met u rond de tafel en maken een plan op maat.Een kantoor of hospitality gerichte onderneming wordt nog sfeervoller door de aanwezigheid van de juiste styling.

Passende accessoires en decoratie zorgen voor de finishing touch. In samenwerking met onze stylistes kunnen wij uw organisatie voorzien van de passende uitstraling, uiteraard binnen uw budgetruimte. DecoTouch by Hydrozorg biedt u de nieuwste trends op het gebied van styling.

Wij verzorgen voor u desgewenst de decoratie, accessoires, geurbeleving, kerstdecoratie en kwartaaldecoratie (afgestemd op het seizoen).

InSCENTives

PROFESSIONELE GEURBELEVING

InSCENTives voorziet uw pand van een subtiele luxe geurbeleving, waardoor uw gasten uw bedrijf hierdoor hoger waarderen. Klanten blijven onbewust langer binnen waardoor u meer koopmomenten en -impulsen kunt benutten. Bezoekers krijgen hierdoor een nóg betere eerste indruk.

Daarnaast kunt u in geval van problemen met geur ook bij ons terecht. Te denken valt aan zorgomgevingen, hotelkamers, vakantiehuisjes, afvalruimten etc. In sommige gevallen kunnen wij al binnen 30-45 minuten een ruimte volledig geurneutraal opleveren.

Onze luchthygiënetechniek wordt reeds toegepast in luchtbehandelingsinstallaties, waardoor men niet alleen ultraschone lucht uw gebouw inblaast, maar ook in veel gevallen tot wel 23% op uw energiekosten voor de luchtbehandeling kunt besparen.

In samenwerking met onze partner Hydrozorg hebben wij Decoscent® ontwikkeld, een concept waarbij een luxe gedecoreerde vaas wordt uitgerust met een geurcomputer. De unieke combinatie van ‘Geur & Groen’.

Een natuurlijke en sfeervolle omgeving draagt bij aan de arbeidsproductiviteit en de beleving.

De markt van de interieurbeplanting en geurbeleving is al jaren in beweging, Hydrozorg / InSCENTives volgt deze ontwikkelingen op de voet. Een plantenbak is een onderdeel van het interieur geworden, en wordt dus steeds bepalender. Graag gaan wij met u rond de tafel en maken een plan op maat.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!

Sfeervolle groen- en geurbeleving

Een kantoor of hospitality gerichte onderneming wordt nog sfeervoller door de aanwezigheid van de juiste styling. Passende accessoires, decoratie en geurbeleving zorgen voor de finishing touch.

In samenwerking met onze stylistes kunnen wij uw organisatie voorzien van de passende uitstraling, uiteraard binnen uw budgetruimte. Wij verzorgen voor u desgewenst de decoratie, accessoires, geurbeleving, kerstdecoratie en kwartaaldecoratie (afgestemd op het seizoen).