Häfele

MEUBEL- EN BOUWBESLAG

Häfele Nederland BV is een 100% dochteronderneming van de Häfele-Group, een internationaal opererende onderneming. Vandaag de dag staan we voor u klaar met meer dan 7.000 medewerkers in meer dan 150 landen, met 37 eigen dochtervestigingen en eigen productie in 5 fabrieken.

Een uitgebreid assortiment voor de hospitality/hotel zorgt er voor dat u bij ons op de juiste plek bent voor uw project. Zo biedt ons Dialock programma naast toegangscontrole ook de mogelijkheid de hotelkamer slimmer/energiezuiniger te maken.

Ons LOOX LED-verlichting systeem biedt uitgebreide mogelijkheden, niet alleen voor licht in meubels, maar ook voor moderne toepassingen als een QI-charger en sound systeem, vaak zijn deze diverse producten op één en dezelfde transformator aan te sluiten, wat weer kosten besparend werkt. Maar dan begint het wat ons betreft pas, want als geboren leverancier van meubelbeslag, hebben we natuurlijk ook alles wat u nodig heeft om de rest van uw hotelkamer inrichting te verzorgen. Of u nu hang- en sluitwerk nodig heeft, een compleet scheidingswandsysteem, minibar, hotelkluis of badkamerinrichting. We hebben het allemaal. Häfele is met recht een one stop shop voor uw organisatie.

Häfele

Ondersteuning van wereldniveau

Häfele bedient met zijn gespecialiseerde verkoopteams de interieurbouw, de meubelindustrie, de bouw, de handel en de projectenmarkt. Met services en advies ondersteunen wij u lokaal en internationaal zoals u van een wereldspeler mag verwachten met onder andere online bestelgemak, 24 uurs- levering, project support en technische tekeningen en documentatie.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!

 

The next step in hospitality

Sinds 2011 is Inspirium uitgegroeid tot een belevingscentrum met 16 partners, alle actief in de Hospitality-sector en klaar voor de volgende stap. In Inspirium combineren 16 specialisten hun kennis en kunde in belevingsruimtes met titels als Boutique Hotel, Retail Café, Care & Cure, Out of Office en School is Cool. Hier kunt u de laatste innovaties ervaren.