Eijsink

AUTOMATISERINGSPARTNER

Eijsink is totaaloplosser als het gaat om het optimaliseren en faciliteren van bedrijfsprocessen. Onze dienstverlening is breed: van afrekensystemen en bar- & keukenmanagement tot personeelsplanning en webshops met kassakoppeling. We zijn dé verbindende schakel tussen jou als ondernemer, je klanten en je leveranciers.

Het is onze missie ervoor te zorgen dat deze relaties zo soepel en efficiënt mogelijk verlopen. Daarbij is de route ernaartoe even waardevol voor ons als de oplossing.

Vanuit betrokkenheid, kennis en ervaring handelen we altijd pro-actief. Of het nou gaat om horeca, retail, leisure, catering, sport of zorg, we begrijpen je verschillende bedrijfsprocessen en spelen hier zorgvuldig op in. Het resultaat is een kwalitatief sterk product en een prettige samenwerking. Door mee te denken en mee te ondernemen met onze klanten kunnen we constant optimaliseren. Op zoek naar nieuwe wegen gaan we weloverwogen met de tijd mee. Onze up-to-date software en optimale services bieden inzicht, kansen en eindeloos veel mogelijkheden. Kies je voor Eijsink, dan ben je verzekerd van kwaliteit en controle. Altijd en overal.

Eijsinks familiecultuur trekt mensen aan die gedreven zijn door passie. Mensen die zich herkennen in onze vier kernwaarden:

  • Ambitieus
  • Zekerheid
  • Persoonlijk
  • Mouwen opstropen

Ons team is het hart van Eijsink, de brandstof in de motor. We staan 24/7 voor je klaar. Onze collega’s zijn nooit bang om met elkaar de schouders eronder te zetten. Dat uiten we zowel intern als extern met trots en verve. Gelukkige, succesvolle klanten zijn al ruim 30 jaar voor ons grootste compliment. Werken aan optimaal ondernemerschap en onbetaalbare relaties is onze kracht. En dat doen we met álle plezier.

Eijsink, klaar voor de toekomst!

De markt is volop in beweging; het optimaliseren van gastbeleving, de 24-uurs economie, het veranderende aankoopgedrag en niet op de laatste plaats nieuwe technologische toepassingen. Eijsink richt zich als toonaangevende organisatie meer en meer op het ontwikkelen van klantspecifieke (software) oplossingen. Zelf oplossingen ontwikkelen en als totaaloplosser optreden. Hierdoor kunnen wij actief inspelen op vragen uit onze klantenkring en pro-actief inspelen op signalen uit de markt.

Wij bieden een breed pakket van oplossingen waarbij de focus ligt op het verbeteren van processen en het verhogen van het rendement. Het ontwikkelen van innovaties is een continu proces binnen ons ontwikkelteam.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!

The next step in hospitality

Sinds 2011 is Inspirium uitgegroeid tot een belevingscentrum met 16 partners, alle actief in de Hospitality-sector en klaar voor de volgende stap. In Inspirium combineren 16 specialisten hun kennis en kunde in belevingsruimtes met titels als Boutique Hotel, Retail Café, Care & Cure, Out of Office en School is Cool. Hier kunt u de laatste innovaties ervaren.