Coram

THE INSPIRATIONAL BATHROOM COMPANY

Wij zijn Coram. Net als Sealskin en Tiger onderdeel van een ondernemende, internationale organisatie waarvan het fundament 1950 werd gelegd.

Graag delen wij ons verhaal. Een verhaal over samenwerken. Over creativiteit. Over anders kijken en meedenken. Over ontzorgen en verrassen. Een verhaal over vakmanschap en échte service. Het dagelijkse bad- en doucheritueel is voor iedereen belangrijk. Ongeacht je gewoonten. Een verkwikkende douche zorgt voor een goede start van de dag. Een warm bad brengt ontspanning. In ieder nieuwbouw- of renovatieproject neemt de badkamer daarom een belangrijke plaats in.

We luisteren naar hun specifieke wensen en eisen en vertalen deze naar maatwerk. En we realiseren vervolgens badkamers die alle verwachtingen waarmaken. Onze doelgroep is breed, omdat uiteindelijk iedereen een badkamer nodig heeft… We leveren badkamers aan woonzorgcentra, vakantieparken, hotels en omvangrijke woningbouwprojecten.

Met een frisse kijk en vanuit een holistische aanpak ontwerpen de specialisten van Coram badkamers die aan alle wensen en eisen voldoen. Met de juiste creativiteit, een doordacht design, een optimale indeling. En altijd een wow!-factor. Wij werken daarvoor nauw samen met onze opdrachtgevers, veelal architecten en projectontwikkelaars.

Eigentijdse, stijlvolle badkamers

In Nederland en ook daarbuiten. Van enkele tot zelfs honderden badkamers in een project. De vakmensen van Coram zorgen voor een professionele uitvoering. Van projectplanning, het inmeten, de logistieke organisatie tot en met installatie: we nemen met plezier de regie en leveren gebruiksklaar op. Inclusief alle accessoires en zelfs badtextiel. Met als resultaat eigentijdse, stijlvolle badkamers die tot in ieder detail kloppen. Sterk in design, praktisch in gebruik. Badkamers die een optimale beleving bieden. Aansluiten bij uw verhaal en uw merk versterken. Coram zet hoog in op vakmanschap en kwaliteit. We garanderen een hoog afwerkingsniveau. En ook na oplevering blijft u verzekerd van een uitstekende service.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!

 

The next step in hospitality

Sinds 2011 is Inspirium uitgegroeid tot een belevingscentrum met 16 partners, alle actief in de Hospitality-sector en klaar voor de volgende stap. In Inspirium combineren 16 specialisten hun kennis en kunde in belevingsruimtes met titels als Boutique Hotel, Retail Café, Care & Cure, Out of Office en School is Cool. Hier kunt u de laatste innovaties ervaren.