Bouter

MAATWERK IN PROFESSIONELE KEUKENS

Bouter biedt de foodprofessional een compleet leveranciersprogramma aan maatwerkoplossingen voor professionele keukens. Uw specifieke vraag is leidend voor ons!

Bouter is een specialist met meer dan 40 jaar ervaring. Advies over uw keukeninrichting bij: bouw en verbouwing; werkprocessen; apparatuur. Voor elk budget een passend advies: basic tot premium labels.

Bouter verzorgt het volledige proces: van levering en plaatsing tot reparatie en onderhoud. Bouter beschikt over een eigen adviseurs, projectleiders en monteurs waarmee men landelijke dekking op het gebied van service biedt.

Sinds begin juli 2015 maakt Bouter onderdeel uit van Sligro Food Group. Hierdoor is Bouter in staat haar klanten volledig te bedienen: vanaf plaatsing van de apparatuur tot en met het leveren van alle food en non-food producten.

Toonaangevend in grootkeukens

Bouter B.V. is als toonaangevend bedrijf in de sector grootkeuken en grootkeukentechniek dé specialist voor het inrichten van professionele keukens, bedrijfs- en personeelsrestaurants, onderwijsinrichtingen, plaza’s en horeca-inrichtingen.

Naast het verzorgen van de inrichting verleent Bouter ook landelijke service aan grootkeukenapparatuur. Van montage tot en met onderhoud, van reparatie tot vervanging.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!

 

The next step in hospitality

Sinds 2011 is Inspirium uitgegroeid tot een belevingscentrum met 16 partners, alle actief in de Hospitality-sector en klaar voor de volgende stap. In Inspirium combineren 16 specialisten hun kennis en kunde in belevingsruimtes met titels als Boutique Hotel, Retail Café, Care & Cure, Out of Office en School is Cool. Hier kunt u de laatste innovaties ervaren.