Allinco VCS

INTERACTIEVE MEETINGROOMS

Visueel samenwerken? Dat is niet samen werken, maar samenwerken! Als specialist op het gebied van visuele samenwerkingsoplossingen houden wij de markt vanzelfsprekend nauwlettend in de gaten.

Wij zijn op de hoogte van de laatste technieken. Voordat wij een product opnemen in ons assortiment wordt dit eerst door ons team van specialisten getest, zodat wij écht weten wat de meeste geschikte (totaal)oplossing voor jouw organisatie is.

De audiovisuele oplossingen die wij bieden zijn geschikt voor vergaderkamers, boardrooms, projectruimtes en klaslokalen. Allinco VCS zorgt er niet alleen voor dat de AV middelen perfect in elke gewenste ruimte geïnstalleerd worden, maar ook dat er probleemloos mee gewerkt kan worden. Collaboration, dat is waar het bij ons om draait. Wij leveren een totaaloplossing op het gebied van visual collaboration. Samen werken we aan samenwerken.

Effectief samenwerken en dynamisch onderwijs

Effectief samenwerken start met een samenwerkingsstrategie. Bij Allinco VCS heeft voor elke situatie de juiste samenwerkingsoplossing. Samen bepalen we welke samenwerkingstool het beste past binnen uw organisatie. Met Allinco VCS wordt een vergaderruimte een dynamische meetingroom; betrek alle deelnemers in de meetingroom, evenals collega’s die op afstand deelnemen aan de vergadering of start je presentatie met één druk op de knop. Samenwerken is nog nooit zo leuk en eenvoudig geweest.

Allinco VCS hanteert vele mooie oplossingen voor dynamische lessen in het onderwijs. Door te werken met een SmartBoard of bijvoorbeeld Nureva Span spreekt de lesstof nog meer tot de verbeelding van de student en zal samenwerken binnen de klas vanzelf gaan. Slim samenwerken in het onderwijs, Allinco VCS heeft voor ieder lokaal de juiste oplossing.

Allinco VCS

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!

 

The next step in hospitality

Sinds 2011 is Inspirium uitgegroeid tot een belevingscentrum met 16 partners, alle actief in de Hospitality-sector en klaar voor de volgende stap. In Inspirium combineren 16 specialisten hun kennis en kunde in belevingsruimtes met titels als Boutique Hotel, Retail Café, Care & Cure, Out of Office en School is Cool. Hier kunt u de laatste innovaties ervaren.