The Why / How / Wow

Onderstaand stappenplan vormt de basis van ons plan van aanpak. De routemap helpt ons stapsgewijs op weg om uw vragen in kaart te brengen en de antwoorden daarop te formuleren. Tijdens de expeditie fase realiseren wij vervolgens samen met u het beoogde resultaat.

Aanleiding

Er is altijd een directe aanleiding voor een bezoek aan Inspirium. Er bestaat bijvoorbeeld behoefte aan meubilair, verlichting of keukenapparatuur. Om u zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen, is het waardevol om er samen achter te komen of er achter de concrete aanleiding een groter vraagstuk schuilgaat. Samen doorlopen we de routemap om ons inzicht te geven in het project.

Functionaliteit

De functionaliteit heeft betrekking op het concept. Waar kiest u voor en wat wilt u bereiken? Een gezonde en inspirerende werkplek, waardoor u een aantrekkelijke werkgever wordt voor millennials? Hospitality als onderscheidend onderdeel van uw retailconcept? Het gaat om keuzes maken en uw concept afbakenen. Wij helpen u graag bij het maken van keuzes om uw hospitality-concept vorm te geven.

Budget & opbrengst

Het is belangrijk om elkaar vooraf inzicht te geven in het beschikbare budget. Door hierover transparant te zijn kunnen we de wederzijdse verwachtingen beter managen en uiteindelijk tot optimale resultaten komen. De opbrengst is het rendement van de investering. Dit kan zijn een aantrekkelijk interieur dat bijdraagt aan de beleving van uw gasten of de productiviteit van uw medewerkers in een office omgeving.

Inspiratie

We vinden het leuk om te weten hoe u tot uw conceptidee bent gekomen. Waardoor heeft u zich laten inspireren? Tijdens het reizen, het bezoeken van andere plekken of bent u online iets tegengekomen? Natuurlijk kunt u onze locaties in Amsterdam en Breda ook gebruiken als inspiratiebron en vertrekpunt voor uw conceptgedachte. We maken graag samen een digitaal moodboard waarin we de sferen, stijlen en materialen samenbrengen.

Inzicht

Onze routemap geeft inzicht in de realiseerbaarheid van uw droom. Het is een stappenplan waarmee uw idee kan worden omgezet in een concept en concreet plan om het te realiseren. De experts zijn binnen handbereik om u te ondersteunen en adviseren. U komt erachter wat u nodig heeft, wie u erbij kan helpen en op welk moment gedurende het proces. Verzamel de experts van Inspirium om u heen en start samen de expeditie die zal leiden tot de realisatie van uw droom.

Vlekkenplan

Wanneer het inzicht helder is en het projectplan gemaakt, kan de expeditie worden gestart. We beginnen met het opstellen van een vlekkenplan, waardoor we op hoofdlijnen kunnen bepalen wat noodzakelijk is voor een efficiënte bedrijfsvoering binnen een aangename omgeving voor gasten of gebruikers.

Technisch programma

Hoe en met wie gaat u het concept (af)bouwen? Wilt u alles in één hand houden of bent u overtuigd dat u zelf de uitvoering gaat leiden? Welke keuze er ook gemaakt wordt, we ondersteunen in alle opzichten. Van totaal projectmanagement of het coördineren van offerte-aanvragen.

Routing & lay-out

Een belangrijk onderdeel van welk concept dan ook is de routing en lay-out. Samen met onze experts komt u daarmee tot het beste resultaat. Te volle ruimtes leveren niet altijd het meeste op. Door hier een goede balans in te vinden wordt het meeste uit de investering gehaald.

Specificatie

Tijdens expeditie moet alles volgens plan blijven lopen. Hiervoor is een specificatie nodig van alle zaken die zijn afgesproken. Een projectmanager kan worden toegewezen om dit te doen. Of in overleg en samen met individuele partners. Transparantie is de sleutel. Alle offertes zijn bekend en inzichtelijk. Het bewijs dat de partners samenwerken om uw concept honderd procent te laten zijn.

Bouwen & vastleggen

Bij de start van de bouw is helder wie onderdeel is van het Inspirium Project Team. Het vastleggen van voortgang is transparant en direct.

Uitvoering

In de uitvoering wordt gewerkt naar het eindresultaat. Na het bepalen van de Why en de How bouwen we nu de Wow. Uw concept helemaal zoals bij het doorlopen van de routemap en expeditie samen is bepaald.