Inspirium Eventlocatie

Inspirium Breda en Amsterdam zijn inspirerende locaties die we graag beschikbaar stellen voor de organisatie van events waarbij gastvrijheid en beleving centraal staan. De sfeer is uniek en alle faciliteiten zijn aanwezig voor een inspirerende ervaring.

Er zijn ruimtes voor grotere plenaire bijeenkomsten, zoals het Event Theater in Breda dat plaats biedt aan ruim 250 personen, maar ook intieme ruimtes voor kleinere gezelschappen. Zoals in Amsterdam, waar je kunt brainstormen of vergaderen met zicht op het IJ. De partners van Inspirium leveren graag een bijdrage aan uw evenement.

Op onze locatie in Breda brengen we u voor uw cateringwensen graag in contact met Feel Good Food, een gezamenlijk initiatief van Satelliet, The Food Box Catering en Match and Work. Medewerkers van Feel Good Food hebben een afstand tot de arbeidsmarkt, maar krijgen dankzij dit initiatief een duurzame arbeidsrelatie aangeboden. Wij zijn enorm trots op deze samenwerking die volledig aansluit bij de Inspirium-gedachte van samenwerken en onvoorwaardelijk delen. Feel Good Food verwelkomt u en uw gasten met een glimlach.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden?