Over Inspirium

Inspirium bestaat sinds 2011 en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de hospitality-branche. Met de opening van ons tweede hospitality experience center in Amsterdam versterken we onze positie en zorgen we voor een inspirerende next level locatie aan het IJ, die zeker ook door onze internationale relaties zal worden gewaardeerd.

Het succes komt voort uit onze aanpak en de kracht van onze expert partners. Samen vormen we een uniek kennis- en inspiratieplatform op het gebied van gastvrijheid en interieur, waarbinnen een belangrijke rol is weggelegd voor onze twee fysieke locaties. De synergie tussen onze partners ervaart u daar al direct bij binnenkomst in onze experience centers en wordt versterkt door de aanwezigheid van diverse belevingsgebieden waarbinnen meerdere partners vertegenwoordigd zijn.

Maar er is meer. We organiseren uiteenlopende events en verwelkomen ook graag initiatieven van buitenaf. Of het hierbij gaat om een inspirerende bijeenkomst of tijdelijke presentatie, wij stellen onze ruimte graag beschikbaar. Op deze manier voldoen we aan een belangrijk uitgangspunt van Inspirium: inspireren en kennisdelen. Zo laten we zien dat ‘hospitality works’.

Meer over Inspirium als eventlocatie »

Als u ons in Amsterdam of Breda bezoekt word u hartelijk ontvangen door onze gastvrouw. Zij legt de link met één van de partners of met de Inspirium connector. De connector gaat met u in gesprek en luistert naar uw behoeften waarna hij of zij u met de juiste partner of partners in contact brengt.