Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op 11 augustus om 11:55 uur en wordt aangepast als de situatie daarom vraagt.

Wij houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus scherp in de gaten en onze keuzes maken wij altijd in het belang van onze medewerkers en klanten. De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers hebben de hoogste prioriteit.

Inspirium heeft de volgende stappen genomen in het kader van het coronavirus:

Showrooms in Amsterdam en Breda

Bezetting en bereikbaarheid

  • Zowel telefonisch als via mail zijn wij bereikbaar op de gebruikelijke telefoonnummers en e-mailadressen; zie Contact
  • Het spreekt voor zich dat wij ondanks alle beperkingen u zo goed en snel mogelijk zullen helpen.

U bent van harte welkom in onze showrooms. Mocht u gezondheidsklachten hebben die kunnen duiden op corona (verkouden, hoesten, koorts) dan verzoeken wij u om ons niet te bezoeken en op een later moment te komen.

  • Tijdens uw bezoek hanteren wij de algemeen geldende richtlijnen en instructies van het RIVM ten aanzien van social distance en hygiëne. Dit betekent o.a. dat we altijd anderhalve meter afstand bewaren;
  • Wij behouden het recht om u de toegang tot onze showrooms te ontzeggen indien u zich niet aan de richtlijnen van het RIVM houdt;
  • Als particulier kunt u geen gebruik maken van onze showrooms.

Wij vertrouwen erop dat onze voorzorgsmaatregelen bijdragen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen en begrijpen dat dit een dynamisch proces is. Wanneer er door de overheid aanvullende maatregelen worden afgekondigd, zullen wij ons beleid hierop aanpassen.

Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip en wensen, natuurlijk net als u, dat wij deze beperkende situatie zo snel mogelijk achter ons kunnen laten. 
 
Namens alle partners van Inspirium Amsterdam en Breda,

Michel Meijer
Directeur Inspirium Amsterdam

Nicholas Tissot van Patot
Connector Amsterdam

Mireille Roelands Bonjer
Connector Breda