Workshop custom made printontwerp in Inspirium

06 jan Workshop custom made printontwerp in Inspirium

Als initiatiefnemer en partner van creatief belevingscentrum Inspirium stimuleert Satelliet Meubelen inspiratie, innovatie en creativiteit. Om dit te onderstrepen worden er op 9 en 10 februari (reeds vol) en 16 maart in Inspirium drie gratis workshops Custom made printontwerp gehouden, georganiseerd door Leoxx in samenwerking met Prints van Oranje.

Word jij een meester in prints?
Met prints geef je een interieur een heel bijzonder en eigen karakter. In één middag leert Prints van Oranje, marktleider in gepersonifieerd bedrukken van tapijt en interieurstoffen, je de fijne kneepjes van het digitaal ontwerpen voor printen op behang, stof, tapijt en vinyl. Zo kun jij je opdrachtgevers beter van dienst zijn met een optimaal printontwerp.

Theorie en praktijk
Alle relevante vragen komen aan bod. Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen digitaal geprinte stof of geprint via sublimatie? Wat is het verschil tussen RGB of CMYK kleuren? Aan welke minimale voorwaarden moet bestanden voldoen en hoe maak je in Photoshop het best een rapport op? Vervolgens gaan de deelnemers aan de slag met restmaterialen om uiteindelijk te komen tot een dessinontwerp.

Aanmelden
De workshops zijn na aanmelding gratis toegankelijk. De workshops worden gehouden op donderdag 9 en vrijdag 10 februari (reeds vol) van 13:30 tot 17:30 uur. Voor de workshop van donderdag 16 maart zijn nog wel plaatsen beschikbaar. Klik hier om je aan te melden »

De workshops vinden plaats bij Inspirium Hospitality Mall in Breda:

Inspirium Hospitality Mall
Kronenburgwerf 20
4812 XR Breda

Voor elke workshop geldt: interieurarchitecten krijgen hiervoor 3 nascholingsuren!