Utilicht
Projectverlichting

Utilicht opereert wereldwijd als ontwerp- en adviesbureau en leverancier op het gebied van projectverlichting. Bijna 30 jaar ervaring vormt de basis voor een praktische benadering van lichtplannen en lichtarchitectuur. Een breed aanbod van producten maakt het geheel compleet.

 

Vanuit de Inspirium Hospitality Mall richt Utilicht zich specifiek op de wereld van de hospitality, waarin licht enorm bepalend is. Licht beïnvloedt de emoties van mensen. Wie bijvoorbeeld in een restaurant goed eet, maar bij slecht licht, eet toch niet zo lekker. Licht kan ook in sterke mate de dagbeleving van ouderen in een woon-zorginstelling beïnvloeden en daarmee de kwaliteit van leven vergroten. Ervaar hoe in de wereld van de hospitality nog veel te bereiken is, veelal met gelijk budget.

Show me darkness, i’ll give you my love…

 

Utilicht Logo Officieel

Lichtadvies is ‘specialistenwerk’

Wij gaan verder dan alleen ontwerpen en verkopen. Een op maat gemaakt lichtadvies is “specialistenwerk” en houdt rekening met veel aspecten.

 

Naast de standaard fundamenten, als de hoeveelheid licht, energieverbruik en lichtbronnen met een uitstekende kleurweergave, houdt een gedegen lichtplan ook rekening met zeer belangrijke uitgangspunten als sfeer, uitstraling en natuurlijk beleving.

Kom langs en laat u inspireren in Inspirium Hospitality Mall Breda!

 

Bezoek onze website
Inspirium_Breda_Utilicht_vanloon

Voor Utilicht is elk soort project een mooie uitdaging. Uit welke hoek de vraag ook komt.

Wij zijn sterk in budgetoplossingen, maar kunnen ook in het hoogste segment een op maat gemaakt en specialistisch lichtadvies verzorgen. Onze adviezen worden desgevraagd ondersteund door lichtberekeningen, CAD-tekeningen en een aantrekkelijke ingebonden presentatie van het project, die u zo aan uw opdrachtgever voor kunt leggen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!