Scent::Linq
Professioneel Geurmanagement

De eerste indruk van uw gasten wordt voor een groot deel bepaald door de geur die in uw bedrijf aanwezig is. U kunt dit positief beïnvloeden door uw bedrijfsruimte te voorzien van geurbeleving.

 

Gebleken is dat een passende en subtiele geur er toe leidt dat het algemeen welbehagen positief wordt beïnvloed. Geur wordt direct gerelateerd aan de zo belangrijke eerste indruk. Een goede geur geeft uw gasten het gevoel dat u veel aandacht heeft voor hospitality, u wilt het uw gasten immers zo aangenaam mogelijk maken.

SCENT::LINQ is wereldwijd specialist op het gebied van professioneel geurmanagement en daarmee een bekende speler in de zogenaamde ‘ambient scenting business’.

SCENT::LINQ is uw partner voor professionele geurbeleving.

Met de diverse professionele geursystemen van SCENT::LINQ leveren wij een oplossing op maat waarmee uw bedrijfsruimte en interieur zowel luxe ‘uitademt’ als uitnodigend is. Geurbeleving zet de toon in uw bedrijf.

 

Naast geursystemen levert SCENT::LINQ ook verschillende professionele oplossingen voor geurbestrijding, die ervoor zorgen dat de geur wordt geneutraliseerd waardoor er geen nare luchtjes meer aanwezig zijn. Een bron van ergernis is hiermee weggenomen.

 

Bezoek onze website

Geuren spreken luider dan woorden.

Geur wordt steeds meer benut als een vast onderdeel van de Corporate Identity en in combinatie met andere belevingsfactoren is geur een niet te onderschatten medium om uw gasten te beïnvloeden en de hospitality te verhogen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!