Hydrozorg
Interieurbeplanting en -styling

Opdrachtgevers en architecten gaan steeds professioneler om met beplanting en styling. Enerzijds door het kiezen van deskundige, inspirerende partners voor ontwerp en inrichting, anderzijds door het onderhoud van de beplanting uit te besteden.

 

Hydrozorg staat midden in deze ontwikkelingen. Door onze ruime ervaring weten wij wat belangrijk voor u is, waardoor wij u optimaal kunnen bedienen op het gebied van interieurbeplanting en -styling.

Hydrozorg is meer dan alleen interieurbeplanting en -verzorging. Niet alleen groen bepaalt de beleving van uw organisatie, ook de interieurstyling draagt hieraan bij. We nemen alle mogelijkheden met u door en stellen graag een plan voor u op.

Hydrozorg

Een natuurlijke en sfeervolle omgeving draagt bij aan de arbeidsproductiviteit en de beleving.

De markt van de interieurbeplanting is al jaren in beweging, Greenworks by Hydrozorg volgt deze ontwikkelingen op de voet. Een plantenbak is een onderdeel van het interieur geworden, en wordt dus steeds bepalender. Graag gaan wij met u rond de tafel en maken een plan op maat.

Inspirium_Breda_Hydrozorg_scentlinq

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!

Interieurstyling by Hydrozorg!

Een kantoor of hospitality gerichte onderneming wordt nog sfeervoller door de aanwezigheid van de juiste styling. Passende accessoires en decoratie zorgen voor de finishing touch.

 

In samenwerking met onze stylistes kunnen wij uw organisatie voorzien van de passende uitstraling, uiteraard binnen uw budgetruimte. DecoTouch by Hydrozorg biedt u de nieuwste trends op het gebied van styling. Wij verzorgen voor u desgewenst de decoratie, accessoires, geurbeleving, kerstdecoratie en kwartaaldecoratie (afgestemd op het seizoen). Kom langs en laat u inspireren in Inspirium Hospitality Mall Breda!

 

Bezoek onze website

Hydrozorg
Nieuws en Events