Eijsink Afrekensystemen
Totaaloplossingen, service en innovatie

Wij bieden onze klanten totaaloplossingen om bedrijfsprocessen te optimaliseren en te faciliteren. Of het nu gaat om afrekenoplossingen of op het gebied van personeelsplanning, bar/keukenmanagement, loyaliteitssystemen, logistiek of interfaces met onder andere financiële pakketten, wij zijn de juiste partner.

 

Tevens verzorgen wij brede en specialistische (cashless) betaaloplossingen als pin- en inhouse systemen. Als landelijke partij opereren wij regionaal vanuit onze vestigingen in Hengelo (hoofdkantoor), Amsterdam, Breda, Den Haag en Emmeloord. Wij zijn actief in diverse branches waarvan de horeca, catering, leisure, zorg, retail en juweliers de belangrijkste zijn.

 

Eijsink Afrekensystemen is een familiebedrijf met 30 jaar ervaring. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een organisatie met ruim 150 betrokken medewerkers.

Onze identiteit is samengevat in de kernwaarden: ambitieus, zekerheid, persoonlijk en mouwen opstropen

 

Door ons “one stop shop” principe worden klanten volledig ontzorgd. Wij doen alles in eigen beheer. Met onze softwareontwikkeling, projectmanagement, systeemimplementatie, helpdesk en technische dienst bieden wij bedrijfszekerheid voor onze klanten. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

logo eijsink FC_schermafbeelding

Eijsink, klaar voor de toekomst!

De markt is volop in beweging; het optimaliseren van gastbeleving, de 24-uurs economie, het veranderende aankoopgedrag en niet op de laatste plaats nieuwe technologische toepassingen. Eijsink Afrekensystemen richt zich als toonaangevende organisatie meer en meer op het ontwikkelen van klantspecifieke (software) oplossingen. Zelf oplossingen ontwikkelen en als totaaloplosser optreden. Hierdoor kunnen wij actief inspelen op vragen uit onze klantenkring en pro-actief inspelen op signalen uit de markt.

Wij bieden een breed pakket van oplossingen waarbij de focus ligt op het verbeteren van processen en het verhogen van het rendement. Het ontwikkelen van innovaties is een continu proces binnen ons ontwikkelteam.

Eijsinktablet

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!

Laat u inspireren in onze showroom in Inspirium!

Eijsink Afrekensystemen kan voorzien in afrekenoplossingen geheel aangepast aan uw wensen. Van eenvoudige kasregisters tot automatiseringsoplossingen voor horeca, catering, zorg, leisure, retail en juwelier.

 

Meer weten? Kom langs en laat u inspireren in Inspirium Hospitality Mall Breda!

 

Bezoek onze website

Eijsink Afrekensystemen
Nieuws en Events