Coffee Inspiratie Lab

KOFFIEBELEVING

Wij, tweevoudig barista kampioen Jeroen Veldkamp en specialist koffiemarkten Marco Woudstra hebben een missie. Als adviseurs hebben wij jarenlang aan horecaondernemers mogen vertellen hoe ze met koffie om moesten gaan.

Wij zijn er achter gekomen dan niemand iets ‘moet’. Iedere ondernemer, facilitair manager of F&B manager heeft zijn of haar eigen uitdagingen. Variabelen als locatie, doelgroep, cultuur, verblijftijd, kennis en tijd zorgen voor diverse behoeften.

In Inspirium hebben we te maken met diverse segmenten met ieder hun eigen wensen. Wij kunnen met onze kennis, ervaring en vrije denkgeest verschillende behoeften omdenken naar relevante koffieconcepten. Op deze manier helpen we zorg, education, leisure, horeca en overige segmenten aan relevante koffievoorzieningen die aansluiten bij de wensen van de gast.

De beleving van uw locatie in smaak en koffiegeuren.

Om inspiratie te kunnen delen, moeten wij ook inspiratie opsnuiven. Wij zijn wekelijks te vinden in diverse relevante steden. Wij geloven in inspiratietours. Een dag lang met collega’s of branche genoten op een fiets door een te gekke stad. Dit levert fantastische resultaten op. Nieuwe ideeën, vriendschappen, kennis, en vooral een frisse blik. Want een dag ‘aan’ de zaak werken is vaak zoveel belangrijker dan een dag ‘in’ de zaak werken! Coffee Inspiratie Lab partners Douwe Egberts, Friesland Campina, Brita, Dobla en La Marzocco hebben het concept ‘inspiratietour’ omarmt. Deze partners sturen ons regelmatig met relaties door Amsterdam, Antwerpen, Stockholm, Madrid, Parijs, Berlijn etc.

Onderweg komen wij de meest fantastische frisse ideeën tegen! Vaak ontwikkeld door kleine idealistische ondernemers zonder budget.

 

Maar met een flinke hoeveelheid creativiteit. Deze ideeën nemen wij mee naar Breda, en delen wij graag met u in ons Coffee Inspiratie Lab. Wilt u ook mee op een inspirerende tocht door een fantastische stad? Of bent u op zoek naar een koffie voorziening waar uw gasten blij van worden? Neem contact met ons op via onderstaand formulier!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!