Care & Cure
Hospitality in de zorg

We kunnen constateren dat de zorgsector totaal anders is gaan kijken naar gastvrijheid en inrichting. De markt is veranderd. Er bestaat een gezonde competitie onder de zorgverleners naar de gunst van de klant, want die betekent veel voor de exploitatie van de organisatie.

 

Onze eerste gesprekken vinden vaak plaats met een afvaardiging van de zorginstelling. Dat varieert van bewonerscommissies tot facilitair managers. Ieder lid van zo’n team heeft de overtuiging iets moois te willen bouwen voor hun gasten. Alleen over de uitvoering zijn zij het lang niet altijd eens.

Wij zoeken altijd de grens op tussen ambiance en functionaliteit. De opbouwende discussie die automatisch hieruit volgt, zorgt over het algemeen snel voor een gezamenlijk beeld. Voor ons, als uw professionele partner, is het van belang om uw wensen en ideeën te mogen combineren met onze ervaring. Daaruit bouwen wij vervolgens een helder advies!

 

Tevreden gasten, daar doen wij het voor!

Healing environment als vertrekpunt

Een uitgebalanceerde omgeving heeft een erg positieve invloed op het welzijn van de patiënt of gast. Wij bieden u via ons Healing Environment kwartetspel thema’s en tips die stuk voor stuk bijdragen aan een ontspannen ambiance. Een positieve beleving van het interieur. Bijkomend voordeel is dat u met hulp van de tips straks makkelijker keuzes kunt maken voor het juiste interieur!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!

Ruim baan voor beleving en gastvrijheid!

Voordat u van start gaat even stilstaan bij de logistiek van de ruimte. Slimme beslissingen zijn straks van grote waarde bij het dagelijks gebruik. Ook de rolstoel en rollator verdienen een basisplaats in het restaurant. Rol zelf eens anders door de ruimte dan leer je wel om streng te zijn.

 

 

Maak een afspraak om u te laten inspireren