Markten
Waarbinnen wij actief zijn

Ieder bedrijf is uniek! Dat begrijpen de ondernemers van Inspirium maar al te goed. Ze vormen de potente basis voor de vertaling van uw gedachtegoed. Een bezoek aan Inspirium zorgt ervoor dat uw bedrijf straks gastvrijer, vriendelijker, professioneler en toegankelijker kan presteren dan ooit tevoren.

 

Iedere partner heeft als specialist in zijn vakgebied een eigen, uitdagende showroom. Deskundig advies is vanzelfsprekend. De winst zit in de kans op producten van verschillende partners direct op elkaar af te stemmen. Dit maakt het nemen van de juiste beslissing een stuk eenvoudiger.

De ervaring van de partners bewijst zich in uiteenlopende branches. Horeca, zorg, onderwijs, office, leisure en retail. Nergens vindt u zo’n breed platform onder 1 dak! Overigens, ook wanneer u specifiek één van de partners wilt bezoeken bent u van harte welkom!

De winst zit in de kans om direct alle producten op elkaar af te stemmen.

Inspirium is een dynamisch concept voor en door hospitality professionals. De partners van dit bijzondere concept bezitten een schat aan ervaring en weten met hun kennis alle wensen omtrent gastvrij zakendoen te vertalen naar een praktisch en inspirerend advies.

 

 

Maak een afspraak om u te laten inspireren

Samen met onze partners laten wij u gastvrijheid beleven, voelen en er van genieten dit is voor ons van grote waarde.